Diensten

De diensten van Miedema & Zijlstra GWW Service zijn onder anderen:

grondwerken >> Voor bijna alle bouw, civiele, en infra structurele werken moet grondwerk worden verricht. Miedema & Zijlstra heeft hiervoor de kennis, ervaring en het materieel om grondwerk vakkundig en efficiƫnt uit te kunnen voeren.

bestrating >> Miedema & Zijlstra beschikt over een eigen ploeg ervaren straatmakers welke geheel zelfstandig dagelijks bezig zijn met het nieuw aanleggen en herstraten van wegen, parkeer en bedrijfsterreinen, opritten en terrassen.

riolering >> Miedema & Zijlstra zijn echte riolering specialisten wij zijn dagelijks bezig met het vervangen, repareren en nieuw aanleggen van hoofd rioleringen van kunststof en beton.

asfaltering >> Miedema & Zijlstra heeft reeds diverse wegen en bedrijfsterreinen van asfalt voorzien en kunnen dit ook voor u verzorgen.

sloopwerk >> Het deskundig slopen van huizen en gebouwen en verantwoord afvoeren van sloopmateriaal is ook een specialiteit welke wij ons eigen gemaakt hebben.

waterwerken >> Voor het aanbrengen van walbeschoeiingen, houten damwanden, vlonders, steigers en andere oever beschermingen bent u bij ons op het juiste adres.

betonplaten >> Miedema & Zijlstra zijn door hun ervaring en vele gerealiseerde projecten specialisten in het nieuw aanbrengen en herleggen van betonplaten.

schuttingen en vlonders >> Miedema & Zijlstra beschikt over een team van medewerkers wat gespecialiseerd is in het aanbrengen van schuttingen en vlonders.